Subcategorieën

Betaalmethodes

Loow.nl biedt klanten 3 betaalmethodes aan. Om alles veilig te laten verlopen, maken wij gebruik van de payment provider Mollie.

Mollie maakt het online betalen mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal aan te bieden en Mollie zorgt voor de afhandeling van jouw transactie. Wij zijn dus verantwoordelijk voor de afhandeling van jouw bestelling en Mollie verzorgt voor ons jouw online betaling.

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van jouw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

PayPal
PayPal is een andere zeer veilige en efficiënte manier om op Loow.nl te betalen. Met je bankrekening (via je PayPal-saldo) of met een creditcard kan eenvoudig je artikelen afrekenen.

Bankoverschrijving
Uiteraard kan je er ook voor kiezen om te betalen via bankoverschrijving. Houd er echter wel rekening mee dat het een aantal werkdagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening staat. Zodra het bedrag is overgemaakt, zal je bestelling zo snel mogelijk verstuurd worden.

Kijk op de website van Mollie voor meer informatie over online betalingen via Mollie.