Over ons

Shopping experience

Om het jou gemakkelijk te maken, spannen we ons tot het uiterste in om dit zo comfortabel en leuk mogelijk voor je te maken. Zo kun je bijvoorbeeld bestelde producten gemakkelijk terugvinden en opnieuw bestellen als je eenmaal een account bij ons hebt. Ook willen we altijd net ietsje lagere prijzen hanteren dan de concurrentie.

Eerlijk en helder!

Daar staat Loow.nl voor. Om met helder gelijk maar te beginnen. Geen overbodige fratsen of tierelantijnen. Nee. Liever een minimalistische, strakke website waar je eenvoudig je weg vindt. Online aankopen doen is makkelijk. Maar je product vanuit alle hoeken kunnen zien hoort daar ook bij. Vandaar veel foto’s van onze producten. Zo krijg je een zo goed en helder mogelijk beeld van je nieuwe aankoop! En o ja, sommige artikelen komen nog beter tot hun recht met een filmpje.

Deze helderheid komt terug in onze eerlijkheid. Alle artikelen worden van te voren gecontroleerd. Voldoet iets niet aan je verwachtingen of is vind je iets niet goed op onze website?

Laat het ons vooral weten!

LOOW.nl

LOOW.nl is gericht op verlagen van onze gezamenlijke ecologische footprint, zodat ook de generaties na ons nog kunnen genieten van onze mooie blauwe planeet! Dagelijks bereiken ons steeds meer meldingen van extreem weer; ook in ons land merken we dat de weer extremen beginnen toe te nemen. De wetenschap is het er over eens dat de menselijke belasting van ons milieu de oorzaak hier van is. Met alle gevolgen van dien voor onze planeet. Wij vinden het dat wij als rijke westerse wereld de voorlopers moeten en kunnen zijn om het tij letterlijk en figuurlijk te keren.

Indirect help je daarmee ook nog eens de ontwikkelingslanden, want die zijn het kwetsbaarst vanwege de armoede en hebben bovendien vanwege hun ligging ook nog eens te maken met de grootste gevolgen van klimaatverandering.

Het aanpassen van onze levensstijl is hard nodig en aangezien de bevolkingsgroei explosief stijgt een absolute noodzaak.

We zijn allemaal gewend aan onze luxe en wegwerp cultuur die in het huidige systeem vanuit het verleden zo is gegroeid. Veranderen zit niet echt in de aard van de mens, wie wil nou zijn hard bevochten verworvenheden opgeven?

In onze moderne wereld met al haar technische mogelijkheden zijn wij van mening dat er van opgeven geen sprake hoeft te zijn; wij zijn van mening dat met technische aanpassingen en slim omgaan met onze middelen er een kentering mogelijk is zonder dat we onze levensstandaard teveel geweld aan hoeven te doen. Voor zolang het duurt, want niemand weet wanneer de aarde een ‘noodstop’ gaat maken ten gevolge van de belasting van het milieu.

We zijn hard bezig met de wereld vergiftigen door het veroorzaken van uitstoot of afval. Als we deze massaal gaan vervangen door milieuvriendelijkere alternatieven, dan kunnen we een heel eind komen als het gaat om de wereld een stukje beter en mooier te maken. Zo kan iedereen dagelijks bijdragen aan het behoud van ons milieu en verlaging van het broeikas effect. In een ideale wereld neemt de industrie haar verantwoordelijkheid en heeft de regering een visie, maar helaas is dat nog steeds niet het geval.

Het streven van LOOW.nl is om dit ook op een leuke manier te doen; ecologisch heeft al snel de associatie met geitenwollen sokken en saaie beperkingen in je leven. Tegenwoordig zijn er echter steeds meer alternatieven voor milieu onvriendelijke producten. Loow.nl wil de bewustwording bevorderen en het aanschaffen van deze producten makkelijker en leuker maken.Wij zijn nog in ontwikkeling, dus houd ons in de gaten…